Céges blog írása bármilyen témában, saját ötletek alapján is. Legyél te iparágad első számú szakértője!

SEO, vagyis keresőoptimalizálás: mindenki találkozott már ezzel a varázsszóval, aki vállalkozásában weboldalt üzemeltet.

Helyezd el a kulcsszavakat az oldal szövegében, használj belső linkeket, jól méretezd a képeket… apró trükkök, melyeket természetesen be kell tartani, ugyanakkor ha valóban jó helyezést szeretnél elérni a Google találati listájában, ez már nem elég.

A Google folyamatosan változtatja a keresési algoritmust, de nem azért, hogy neked nehezebb legyen a dolgod, valójában jót akar. Legalábbis a felhasználói számára. Azt szeretné, hogy akik keresnek egy-egy szóra, azok valóban releváns és értékes találatot kapjanak.

Ezért aztán neked releváns és értékes találatnak kell bizonyulnod. Hogyan tudod ezt elérni? Például egy céges bloggal: folyamatosan írj és biztosíts szakmai tartalmat látogatóidnak, akik így a weboldaladon hasznos információhoz jutnak.

Ez két szempontból is jó neked: egyrészt a Google találati listájában folyamatosan előre fogsz kerülni, másrészt a potenciális vevőid látni fogják, hogy te szakmaiságot képviselsz, valóban értesz ahhoz, amit csinálsz.

Ez rengeteg idő és energia, amit te nem tudsz egy céges blogra fordítani?

Szervezd ki hozzánk!

Ne félj, hogy túl egyedi vagy speciális a területed, ez nekünk nem jelent problémát.

Keress meg minket, hogy meg tudjuk beszélni, milyen jellegű és gyakoriságú blog lenne az ideális a Te számodra!

[si-contact-form form=’3′]