MARKETING FILOZÓFIÁNK

..avagy miért minket válassz

Azt gondoljuk, hogy az online marketing eszközök kifinomult, értő használata elengedhetetlen az értékesítésben. A „soft sell” hívei vagyunk: a tudatosan döntő vásárlókat vezetjük el hozzád. Nem óriási betűmérettel, harsány hirdetésekkel támadjuk vásárlóidat, hanem elérjük azt, hogy szimpatikus, megbízható vállalkozás benyomását keltsd, területed szakértőjének számíts és vásárlóid tudatos döntés eredményeként válasszanak téged.

Elvünk, hogy az online teret uraló hirdetési zajban te, az ügyfelünk ne egy legyél a kikerülendő, zavaró hirdetők között, akik útban vannak a valós tartalomhoz vezető úton. Te magad legyél a valós tartalom!

Szolgáltatásaink igénybevételével ügyfeleink fontos tényezővé válnak saját területükön, kikerülhetetlenek lesznek a piacon. Amit nyújtunk, az egy hosszú távú befektetés számodra: mértékadónak lenni óriási versenyelőnyt jelent minden vállalkozásnak.

Amit csinálunk, Te is meg tudod csinálni. Miért érdemes mégis kiszervezned hozzánk?
  • Mi akkor is kellő figyelmet biztosítunk Facebook-oldaladnak, amikor neked sok dolgod van, és azt mondanád: „ma egyszerűen nincs időm kitalálni egy értelmes Facebook-bejegyzést”.
  • Folyamatosan végzünk kutatásokat, keresünk érdekességeket céges blogod számára: vásárlóid akkor is téged olvasnak, amikor épp nem vesznek semmit. Amikor majd mégis vesznek, kihez jönnének? Persze, hogy ahhoz, akitől jó tippeket, szakmai tartalmat kaptak már korábban is.
  • „A Google AdWords-öt egyszer kell jól beállítani, utána már megy magától.” Tévedés! Folyamatosan mérni, elemezni kell, megújulni a hirdetésben, abba az irányba menni előre, ami hatékonynak bizonyul. Elemezni kell a konkurenciát és a saját vásárlóidat is, ami rengeteg időt igényel.
  • És legfőképpen: szakértelmünk és tapasztalatunk segít neked abban, hogy biztos lehess benne, jól használod ki az online marketing adta lehetőségeket!